Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΕΒΙΑ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ AGROTICA- 2012


ΣΤΕΒΙΑ- ΓΛΥΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΘΏΑ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΗΝ AGROTICA 2012


Η ΣΤΕΒΙΑ είναι η νέα ζάχαρη χωρίς θερμίδες, είναι η ζάχαρη του μέλλοντος. Προσφέρει  λύση για την πρόληψη του σακχαροδιαβήτη και της παχυσαρκίας & για την υγιεινή διατροφή όλων μας.
Η ΣΤΕΒΙΑ με την καλλιέργεια της, τη μεταποίηση της και με τη χρήση της  στη Διατροφή μας, φέρνει επανάσταση στη ΔΙΑΤΡΟΦΗ μας, στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, αλλά  στη  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ.
Η χρήση της Στέβιας στην ΕΕ επιτράπηκε στις 11/11/2011 και άνοιξε το δρόμο για την καλλιέργεια της στην ΕΕ και στην Ελλάδα από το 2012. 
Η καλλιέργεια της Στέβιας είναι κερδοφόρα  και προσφέρει λύση στα προβλήματα της  Ελληνικής Γεωργίας και διέξοδο κερδοφόρας απασχόλησης  στους Έλληνες Αγρότες. Ταυτόχρονα θα δημιουργήσει νέα εισοδήματα και νέες θέσεις απασχόλησης στον αγροτικό, βιομηχανικό και εμπορικό τομέα και θα συμβάλλει στο ΑΕΠ της  Ελλάδας και στη διέξοδο από την οικονομική κρίση της Ελλάδας.
Περισσότερες πληροφορίες για τη Στέβια θα βρείτε στην ιστοσελίδα και στα blogs της Στέβιας:
Ακόμη έγκυρες πληροφορίες για την επιτυχή καλλιέργεια, μεταποίηση & εμπορία  της Στέβιας θα βρείτε στο βιβλίο
 «ΣΤΕΒΙΑ. γλυκιά, αλλά αθώα. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΒΙΑΣ»,  που κυκλοφορεί,  αναφέρεται διεξοδικά στην  ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, στην ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ, στην  ΕΜΠΟΡΙΑ της ΣΤΕΒΙΑΣ.
Το  υπό έκδοση δεύτερο βιβλίο της Στέβιας:
 « Η ΣΤΕΒΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ - Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΒΙΑΣ»  αναφέρεται διεξοδικά στις ευεργετικές ιδιότητες της Στέβιας, στη χρήση της Στέβιας  στη διατροφή μας και στην ερασιτεχνική καλλιέργεια της Στέβιας.
Τα δυο  βιβλία της Στέβιας είναι χρήσιμος οδηγός για κάθε Γεωπόνο, Αγρότη, Επιχειρηματία, αλλά και Καταναλωτή,  που θέλει να  ασχοληθεί με την καλλιέργεια, τη μεταποίηση, την εμπορία, αλλά και τη χρήση  της Στέβιας στη διατροφή μας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΕΒΙΑΣ  ΣΤΑ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ:                                                                                              Εντατικά Σεμινάρια εκμάθησης της καλλιέργειας της Στέβιας θα πραγματοποιηθούν στις 12/2/2012 και στις 19/2/2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 στα Γιαννιτσά του Νομού  Πέλλας με εισηγητή τον Γεωπόνο- Ερευνητή και Συγγραφέα της Στέβιας κ. Παύλο Καπόγλου.
Όσοι  ενδιαφέρεστε για κάποιο τομέα της Στέβιας, δηλαδή για την καλλιέργεια, την μεταποίηση, την εμπορία και την κατανάλωση της Στέβιας μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας ,  στο « Ιδιωτικό Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης Στέβιας » στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Επίσης στο παραπάνω « Ι.Κ.Ε.Α. ΣΤΕΒΙΑΣ» μπορείτε να απευθύνεστε:                                                                                                            α)  Για Δηλώσεις Συμμετοχής στα Σεμινάρια Στέβιας στα Γιαννιτσά.                                                                                       β) Για  Δηλώσεις ενδιαφέροντος για να καλλιεργήσετε Στέβια το 2012.                                                                                            γ)  Για παραγγελίες Σπόρων & Σποριόφυτων Στέβιας.                                                                                                                            δ)  Για παραγγελίες  Στεβιοζάχαρης κ.ά. προϊόντων Στέβιας.                                                                                                                ε)  Για παραγγελίες αγοράς του πρώτου βιβλίου & για εκδήλωση ενδιαφέροντος προαγοράς του δεύτερου βιβλίου.
Μπορείτε να στέλνετε  τις Δηλώσεις σας  ή  τις Παραγγελίες σας  με  τους εξής τρόπους:                                                                                                                      α) Με  Fax  στο τηλέφωνο/ φαξ : 2333053222                                                                                                                                    β) Με  email στα  email  pkapoglu@hotmail.com
pkapoglu@otenet.gr;                                                                                                                                  γ) Με τη φόρμα επικοινωνίας του e-shop της ιστοσελίδας www.στεβια.gr                                                                                             δ) Τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 6944 932985 , 6945 768270 & 6974 706806.
Θα μας βρείτε στην «AGROTICA 2012»                                                                                                                                          Α) Στο κτίριο 7 στο περίπτερο Ν.Α. ΗΜΑΘΙΑΣ- Καπόγλου Παύλος- ΣΤΕΒΙΑ.                                                                    Επίσης βιβλία  ΣΤΕΒΙΑΣ θα  βρείτε και στα περίπτερα:                                                                                                                      Β) Στο περίπτερο του Οργανισμού Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών  Προϊόντων  «ΔΗΩ», στο κτίριο 3 , στο stand 5..                                                                                                                                                       Γ) Στο περίπτερο του Εκδοτικού οίκου «EMBRYO» στο κτίριο 3 stand 22A                                                                                                                   Δ) Στo περίπτερο εκδοτικού οίκου « ΕΥΡΙΠΟΣ», στην είσοδο του κτιρίου 8.   
« Ι.Κ.Ε.Α. ΣΤΕΒΙΑΣ» - ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΠΟΓΛΟΥ»                                                                                                             Γρ. Λαμπράκη 50 , ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 59300 Δεν υπάρχουν σχόλια: