Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Τσάι αδυνατίσματος με Στέβια ( Fitness Tea with Stevia )

Τσάι αδυνατίσματος με Στέβια ( Fitness Tea with Stevia ) με την μελετημένη σύνθεση βοηθά στην λιποδιάλυση και αποτελείται από τα εξής αρωματικά φυτά;
Λουίζα, Μελισσόχορτο, Πράσινο Τσάι Κίνας, Φύλλα ή ξέσμα Λεμονιού και Στέβια ( εξαίσιο Τσάι και ταυτόχρονα γλυκαντική ουσία ).


Εκτέλεση : 
  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό μέχρι βρασμού ( μέχρι να κοχλάσει και βγάλει φυσαλίδες βρασμού).
  2. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την εστία της κουζίνας και ρίχνουμε μέσα στο βραστό νερό τα φύλλα της Στέβιας και τα φύλλα των άλλων αρωματικών φυτών. Αφήνουμε  το ζεστό νερό μέχρι να κρυώσει λίγο, ώστε να γίνει η εκχύλιση των γλυκαντικών, των αρωματικών και των αντιοξειδωτικών ουσιών της Στέβιας και των άλλων αρωματικών φυτών ( περίπου 10-20 λεπτά της ώρας).
  3. Στραγγίζουμε το εκχύλισμα Στέβιας και αρωματικού φυτού και μένει το νερό= εκχύλισμα.
  4. Ρίχνουμε μέσα στο κρύο εκχύλισμα  Στέβιας το χυμό Λεμονιού ( προσοχή το χυμό Λεμονιού πρέπει να το προσθέτουμε όταν κρυώσει το εκχύλισμα, διότι σε ζεστό νερό θα καταστραφούν πολλές ωφέλιμες ουσίες του λεμονιού, δηλαδή οι βιταμίνες κλπ).
  5. Βάζουμε τη λεμονάδα μας να κρυώσει στο ψυγείο.
  6. Στην παγωμένη Λεμονάδα μας προσθέτουμε τελευταίο το φρέσκο τζίντζερ και προσφέρουμε την παγωμένη Λεμονάδα μας με ΣΤΕΒΙΑ ( χωρίς καθόλου Ζάχαρη) στους καλεσμένους μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Φύλλα Στέβιας αποξηραμένα μπορείτε να παραγγείλετε στα τηλέφωνα :                                        6944 932985 και 6945768270.
Εάν θέλετε χλωρά φύλλα Στέβιας, μπορείτε να καλλιεργήσετε μερικά φυτά Στέβιας σε γλάστρες ή στον κήπο σας.
Οδηγίες ερασιτεχνικής καλλιέργειας της Στέβιας μπορείτε να βρείτε σε άλλες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο μας: http://stevia-kapogloupm.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: